Gratis webinar

“De 5 cruciale elementen om te groeien met jouw fotografie-bedrijf”

...waardoor jij een voorsprong krijgt op andere fotografen

Met alleen goede foto’s maken kom je er niet meer tegenwoordig.

We zien zoveel fotografen die blijven hangen op een bepaald niveau en kansen laten liggen. Heel jammer en echt niet nodig.

Je bent zoekende hoe je precies marketing moet doen om nieuwe en leuke klanten aan te trekken, die ook nog eens goed betalen. Je hebt het gevoel niet goed zichtbaar te zijn en in alle processen achter de schermen is de structuur ver te zoeken. Je bent niet zo bezig met omzetdoelen en rommelt eigenlijk maar een beetje aan.

Maar. Je voelt dat er meer in zit. Je wil doorgroeien met je bedrijf. Je zou een hogere omzet willen draaien. Een bedrijf willen bouwen waar je gelukkig van wordt en waar je met plezier de allerleukste klanten helpt.

Ondertussen kijk je wel om je heen, luister je hier en daar een podcast en spiek je tijdens elke koffiepauze bij concullega’s op Instagram. Maar je merkt dat je vast loopt.

Je weet wat je wilt. Je loopt alleen vast op de ‘hoe’.

En die ‘hoe’, dat is precies waar we het in dit webinar over gaan hebben.

In dit webinar gaan we de 5 cruciale en slimste elementen vertellen die nodig zijn om te groeien met jouw fotografiebedrijf.

Let op: dit webinar is echt LIVE en er komt waarschijnlijk geen replay. Zorg dus dat je erbij bent en dat je jouw vragen kunt voorleggen!

NA DIT LIVE WEBINAR WEET JIJ...

Hoe jij een voorsprong krijgt op andere fotografen.

Welke elementen er voor ons fotografiebedrijf voor hebben gezorgd dat wij in drie jaar tijd van 0 naar 42 bruiloften per jaar groeiden en beiden binnen no-time onze baan op konden zeggen.

Hoe je van een hobbybedrijf naar een ijzersterke business groeit, waarmee je met veel plezier een goede boterham verdient.

Welke elementen er belangrijk zijn om sterker en unieker over te komen op website en socials, zodat je je onderscheid van concullega’s en echt een éigen bedrijf hebt.

Hoe je effectief marketing doet als fotograaf en daarmee de leukste klanten aantrekt, zonder dat het je veel moeite en energie kost.

Aan welke dingen je moet denken om van de klantreis een feestje te maken en daardoor van klanten ambassadeurs maakt, die voor jou jouw bedrijf gaan verkopen.

Hoe je op een simpele manier meer omzet per klant bereikt, zonder pusherig te zijn of het vervelend te vinden dat er na de kennismaking een hoge factuur uit komt rollen.

Zorg dat je er bij bent.

Hi, dit zijn wij.

Bruidsfotografenduo en teachers

Een jaar na onze bruiloft in 2016 kregen we het verlangen samen een onderneming te starten. We combineerden onze hobby met onze opleidingen in de tak economie. Dat bleek een goede zet. We bezochten een camerawinkel, laadden onze auto vol en begonnen met het fotograferen van familie en vrienden. We begonnen gewoon. Vrijwel meteen maakten we een pagina over bruidsfotografie en ook die aanvragen kwamen snel. Na een half jaar zegde Anneke haar baan op en ondertussen bouwde Gerben zijn fulltime baan af naar 2 dagen parttime. Het ging snel, maar daar werkten we ook hard voor. 3 jaar na inschrijving bij de KvK was ons bedrijf uitgegroeid tot 2 fulltime functies en konden we doen waar ons hart naar uitgaat.

Ons vuurtje gaat aan van fotograferen en ondernemen. Juist de combinatie van die twee maakt dat het niet voelt als werk, maar als passie. We helpen jou heel graag met alles waar je tegenaan loopt. We zijn een open boek en delen al onze geheimen met je. Als je een droom hebt, zijn er ook tig mogelijkheden om deze te realiseren. Zolang je maar de juiste stappen neemt en mensen opzoekt die vertrouwen hebben in jou en jouw business.