Wat leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Deze bijzondere dag in jullie leven is onvergetelijk. Jullie zien elkaar voor het eerst in trouwkleding, geven dé kus onder toeziend oog van jullie geliefden en vieren de liefde met een bruidstaart. Hebben jullie er weleens over nagedacht dat de trouwreportage het enige is dat jullie aan deze prachtige dag overhouden? Wij geven jullie graag een tastbare herinnering door alle dierbare momenten voor jullie vast te leggen en te bundelen in een prachtig album!

Twee fotografen
Op elke bruiloft komen we gezellig samen. Omdat we op twee plekken tegelijk kunnen zijn, gaat er geen moment aan ons voorbij. Als Gerben bijvoorbeeld focust op het geven van het ja-woord, ziet Anneke dat oma een traan wegpinkt. Zo zorgen we ervoor dat jullie bruiloft zo compleet mogelijk wordt vastgelegd.

Tarieven bruidsfotografie
Onderstaande pakketten hebben we samengesteld ter indicatie. Alle prijzen zijn inclusief btw, we komen altijd met z’n tweeën en rekenen geen reiskosten binnen Nederland. Jullie krijgen zoveel mogelijk foto’s digitaal toegestuurd, bij pakket Gold zijn dat er gemiddeld 250. Bedankfoto’s zijn uiteraard ook bij ons te bestellen!

Iedere bruiloft is uniek en heeft een eigen planning. Daarom horen we heel graag tijdens een kennismakingsgesprek hoe jullie dag eruit komt te zien en maken we op basis daarvan een pakket op maat. Jullie zijn van harte welkom! Hoe drinken jullie de koffie?

Wij hebben interesse!

Pakket Silver

1375
 • 2 fotografen
 • 6 uur fotografie
 • 150 digitale foto’s
 • Reiskosten binnen NL

Pakket Gold

1775
 • 2 fotografen
 • 8 uur fotografie
 • 250 digitale foto’s
 • Reiskosten binnen NL
 • Luxe trouwalbum 40 x 30 cm incl. box
 • Optie: 50% korting op een loveshoot

Pakket Diamond

2275
 • 2 fotografen
 • 10 uur fotografie
 • 300 digitale foto’s
 • Reiskosten binnen NL
 • Luxe trouwalbum 40 x 30 cm incl. box
 • Optie: 50% korting op een loveshoot

Meedenkend, positief en deskundig zijn de eerste woorden die wij vinden passen bij Gerben en Anneke! Wat zijn wij blij met de foto’s van onze bruiloft, alle plaatjes laten je weer helemaal de sfeer en liefde ademen die die dag had! Heel erg bedankt, mede door jullie foto’s kunnen wij nog elke dag terugkijken op een super dag en zal deze dag altijd in onze herinnering blijven!

J & A, Amsterdam

Twee top fotografen en een super enthousiast en gezellig stel! Het foto’s maken is ontspannen en leuk. Ze leggen de liefde, de emotie, de details en de mensen om het bruidspaar heen vast. Het album is gevuld met prachtige, heldere foto’s en geeft goed de dag weer. Je wil zo het album instappen en het moment herbeleven. Een absolute aanrader als je een fotograaf voor je bruiloft zoekt!

Bas en Antonet, Sliedrecht

Wij raden Gerben & Anneke Fotografie van harte aan! Op 23 juli 2020 zijn wij getrouwd, en voordat we trouwden hebben we bij hen thuis een onwijs gezellig kennismakingsgesprek gehad en later een loveshoot op de plek waar we op de bruiloft ook zouden shooten. Dit was weer gezellig en erg goed geregeld. Ze geven duidelijke aanwijzingen en helpen zelfs bij de globale planning van de dag. Om tips vragen bij hen kon ook altijd. Op onze bruiloft hoorden ze er eigenlijk gewoon helemaal bij en was het jammer toen voor hen de tijd om was. Het contact daarna over de foto’s was ook perfect en uiteindelijk hebben we een supermooi album ontvangen met prachtig gemaakte foto’s. Ook zie je aan de foto’s dat ze elk moment incl. de sfeer hebben vastgelegd. Gerben en Anneke, we zijn jullie enorm dankbaar en wensen jullie nog veel succes in de toekomst!

Geert-Jan en Corlinda, Scherpenzeel

Wij zijn heel tevreden over het werk wat Gerben en Anneke leveren. Vanaf het eerste contact is alles goed verlopen. De kennismaking was gezellig en tegelijkertijd ook nuttig; op professionele wijze werden al onze wensen direct genoteerd. Er is ook altijd naar onze wensen geluisterd, wat erg fijn was. De communicatie verliep soepel; er werd snel gereageerd (via de mail en Whatsapp), we werden op de hoogte gehouden van alles en Gerben & Anneke zijn altijd bereid om mee te denken over bijvoorbeeld een fotolocatie. Tijdens het shooten was het altijd gezellig en ook op deze momenten zijn Gerben en Anneke duidelijk in hun communicatie. Kort na de shoot kregen we een foto om alvast iets van het resultaat te zien. En over het eindresultaat, onze foto’s en het mooie fotoboek, zijn we zeer te spreken! Wat ons betreft bevelen wij jullie zeker aan. Bedankt voor alles!

Mauries en Jeanne, Zwijndrecht

Gerben en Anneke zijn een leuk stel en fotograferen echt met passie! We zijn nu al erg blij met het resultaat en we kijken uit naar volgend jaar, het vervolg van onze bruiloft!

Wesley en Yvette, Aalst

Door Gerben en Anneke kunnen wij niet alleen met herinneringen, maar ook met prachtige foto’s terugkijken op onze bruiloft. Elke foto heeft ons verbaasd en onze verwachtingen zijn ver overtroffen. Samenwerking was super leuk. Hele open fotografen met op onze bruiloft een mooie journalistieke fotografiestijl. Precies wat we zochten.

Paul en Lize, Staphorst

Het was super leuk om Gerben en Anneke als fotografen erbij te hebben. Gezellig en ontspannen gaan ze te werk. We zijn nog steeds blij Gerben en Anneke als fotografen gehad te hebben.

Robert en Jonneke, Barneveld

Gerben en Anneke zijn een topteam en maken prachtige foto’s die precies goed zijn: romantisch maar niet te overdreven bewerkt. Heel mooi natuurlijk dus! Ze stellen je op je gemak en denken ook nog mee met de planning van de dag. Ontzettend blij met de keuze voor hen als fotograaf op onze bruiloft. We zouden het zo weer doen!

Gerben en Jenita, Delwijnen

Twee hele leuke en gezellige fotografen op je bruiloft, en een prachtig eindresultaat. In 1 woord: top!!

Gerbert en Bettine, Werkendam

Je kent het vast wel: bij de eerste kennismaking een ‘klik’ voelen en weinig moeite hoeven te doen om een leuke, ontspannen sfeer te creëren. Dat voelden wij meteen vanaf het begin bij Gerben en Anneke. De bereidheid tot het beantwoorden van vragen, het meedenken, de fotosessie… alles was naar tevredenheid en gebeurde allemaal in een ontspannen en gezellige setting. En natuurlijk het uiteindelijke resultaat: het album. Prachtig! Een dierbare herinnering aan een prachtige dag, vastgelegd in een mooie fotoreeks. Van harte aanbevolen!

Marco en Johanneke, Oosterland

Super fijne fotografen!

Jan en Naomi, Nederhemert

Twee vriendelijke, professionele fotografen. Al zijn ze samen, je hebt niet door dat ze er zijn en dat is heel positief. De kwaliteit van de foto’s is heel goed. Het vastleggen van emoties is perfect gelukt!

Koos en Janita, Zeewolde

Gerben en Anneke zijn onze fotografen geweest op onze bruiloft. De dag begon met veel vertraging (i.v.m. file bruidegom), maar ze gingen hier flexibel mee om. Er was door de file minder tijd voor de fotoshoot ‘s morgens, maar toen later op de dag bleek dat we tijd over hadden, stelden zij voor om wat extra foto’s te maken. Fijn! Ze maakten prachtige foto’s, waar we heel blij mee zijn. Ook onze gasten viel het op dat we fijne fotografen hadden, dit hebben we meerdere malen gehoord. Wij willen hen van harte aanbevelen!

Joeri en Janneke, Opperdoes