Twee fotografen

Twee fotografen? Ja, op een bruiloft komen we altijd gezellig samen!
's Ochtends splitsen we op, Gerben fotografeert de voorbereidingen van de bruidegom en Anneke is op dat moment bij de bruid. Vanaf de ontmoeting zijn we weer samen en leggen we jullie hele dag vast vanuit twee posities. Dit zorgt voor unieke beelden, twee zien meer dan één! Als Gerben bijvoorbeeld focust op het bruidspaar tijdens het geven van het jawoord, ziet Anneke dat oma een traan wegpinkt. Zo zorgen we ervoor dat jullie dag zo compleet mogelijk wordt vastgelegd. We horen van bruidsparen terug dat we onopvallend en geduldig te werk gaan. We zijn op de voorgrond aanwezig als het nodig is en verder bewegen we ons wat meer op de achtergrond, juist om spontane en leuke momentjes te vangen. Onderstaande pakketten zijn een indicatie. Tijdens het kennismakingsgesprek horen we graag meer over jullie prachtige dag en maken we een pakket op maat.

8 uur fotografie

6 uur fotografie

10 uur fotografie

2 fotografen

6 uur fotografie

200+ digitale foto's

Reiskosten binnen NL

-

-

2 fotografen

8 uur fotografie

275+ digitale foto's

Reiskosten binnen NL

Luxe trouwalbum 40 x 30 cm

Bewaarbox album

50% korting op loveshoot

2 fotografen

10 uur fotografie

350+ digitale foto's

Reiskosten binnen NL

Luxe trouwalbum 40 x 30 cm

Bewaarbox album

50% korting op loveshoot

Levering foto's binnen 6 weken

Levering foto's binnen 6 weken

Levering foto's binnen 6 weken

1.875 euro

2.475 euro

2.975 euro

Optioneel

Bedankfoto

Loveshoot

Ouderboekje

Mini-album

Jullie mooiste herinneringen samengebonden in een uniek en luxe trouwalbum

Vanuit de online gallery kiezen jullie 75 favoriete foto's. Deze foto's komen sowieso in het album, wij vullen het aan tot een mooi geheel. Voordat het album naar de drukker gaat, ontvangen jullie een digitale proef en is er één correctieronde.

Leverbaar in veel verschillende materialen en kleuren

Veelgestelde vragen

Loveshoot

Jullie zijn de beste maatjes, kennen elkaar door en door en helpen elkaar als het moeilijk is. Laat jullie liefde vastleggen tijdens een loveshoot! We gaan samen op zoek naar een leuk stadje of een mooi natuurgebied en maken daar ongeveer 45 minuten foto's. Binnen drie weken krijgen jullie de foto's in een online gallery. De foto's kunnen jullie levensgroot aan de muur hangen of natuurlijk gebruiken voor de trouwkaart!

€ 200

30 digitale foto's

Exclusief reiskosten

(€ 0,42 per km vanaf 5317 NH)

Boek nu

Mooie woorden

We waren echt verrast over de kwaliteit van de foto's

"Wij bevelen deze fotografen echt van harte aan! Het begon bij de kennismaking. Die verliep heel ontspannen en gezellig. Als er daarna nog vragen waren, kregen we snel en duidelijk antwoord. Op de dag zelf was het echt geweldig! Samen zorgden ze ervoor dat wij ontspannen waren. Dit kan je ook goed terugzien op onze foto's. Een dag na onze trouwdag kregen we alvast een voorproefje die we konden delen. Een aantal weken daarna volgde de rest van de foto's. We waren echt verrast over de kwaliteit van de foto's. Al met al, geen minpunten en dik tevreden klanten. Een topstel!"

De communicatie verliep soepel

"Wij zijn heel tevreden over het werk wat Gerben en Anneke leveren. Vanaf het eerste contact is alles goed verlopen. De kennismaking was gezellig en tegelijkertijd ook nuttig; op professionele wijze werden al onze wensen direct genoteerd. Er is ook altijd naar onze wensen geluisterd, wat erg fijn was. De communicatie verliep soepel; er werd snel gereageerd (via de mail en WhatsApp), we werden op de hoogte gehouden van alles en Gerben & Anneke zijn altijd bereid om mee te denken over bijvoorbeeld een fotolocatie. Tijdens het shooten was het altijd gezellig en ook op deze momenten zijn Gerben en Anneke duidelijk in hun communicatie. Kort na de shoot kregen we een foto om alvast iets van het resultaat te zien. En over het eindresultaat, onze foto's en het mooie fotoboek, zijn we zeer te spreken! Wat ons betreft bevelen wij jullie zeker aan. Bedankt voor alles!"

Sander & Marilene

Fijne samenwerking

"Door Gerben en Anneke hebben wij prachtige foto's van onze bruiloft. Elke foto die we zagen verbaasde ons weer. Gerben en Anneke hebben echt geluisterd naar wat we wilden en daarom hebben we een super relaxte shoot en een fijne samenwerking gehad. Wat een super enthousiaste fotografen."

Mauries & Jeanne

Paul & Lize