Mentoring

Je bent niet de enige. Je bent niet de enige die worstelt met planning, met workflow en onzekerheid over je foto’s. Voor je gevoel ben je te lang bezig met editen en kan het bijhouden van bijvoorbeeld de administratie vele malen makkelijker. Je vraagt je af hoe je meer aanvragen kunt krijgen en welke apparatuur je überhaupt nodig hebt op een bruiloft. Hoe te beginnen? En welke vragen stel je eigenlijk aan een bruidspaar tijdens het trouwgesprek? Vind je het lastig om de juiste tarieven te bepalen en vraag je je af hoe je dat ene mooie album verkoopt met alle extra opties? Droom je ervan om je huidige werk op te zeggen en om je volledig op fotografie te gaan richten? Je bent de enige die nu in kan grijpen en next level kan gaan. Go for it!

Het voelt voor ons oneerlijk om onze kennis niet te delen. Inmiddels zijn we 5 jaar fotograaf en ondernemer. We begonnen helemaal bij 0 en 3 jaar later was ons bedrijf uitgegroeid tot 2 fulltime functies. Aan het begin van elke dag staan we te trappelen om weer aan de slag te gaan. Ons vuurtje gaat aan van fotograferen en ondernemen. Juist de combinatie van die twee maakt dat het niet voelt als werk, maar als passie. We helpen jou als (startend) bruidsfotograaf heel graag met alles waar je tegenaan loopt. We zijn een open boek en delen al onze geheimen met je!

Wil jij:

Weten wat er belangrijk is vóór, tijdens en na het fotograferen van een bruiloft?

Een betere workflow – van aanvraag tot aanlevering?

Meer omzet en meer financieel resultaat?

Hulp bij het maken van een preset?

Twee paar kritische ogen door je website, portfolio en profielen?

Je zelfverzekerd voelen over je foto’s en je business?

Wij staan klaar voor je! Uiteraard krijg je alle ruimte om vragen te stellen en zelf onderwerpen aan te dragen. We gaan behandelen waar jij behoefte aan hebt!

Heb je vragen over onze trajecten of ben je benieuwd of we je met een bepaald onderwerp kunnen helpen dat niet in dit rijtje staat? Stuur gerust een vrijblijvend berichtje via Instagram of Whatsapp. We kijken ernaar uit je te spreken!

Stuur ons een berichtje!

Mentortraject - NEXT LEVEL

Mentorsessie - GROW

Intakegesprek (live of online)

3 live-sessies van 2 uur in Zaltbommel

(verdeeld over drie maanden)

Online support

€ 900 excl. btw

Intakegesprek (live of online)

1 live-sessie van 2 uur in Zaltbommel

€ 300 excl. btw

Ga jij next level?