Het is niet onze fotoshoot.

Het is jullie bruiloft.

Enthousiast husband wife team voor waardevolle beelden

"Dankbaar en blij met jullie als onze bruidsfotografen"

Lieve Gerben en Anneke, geen review zou kunnen beschrijven hoe dankbaar en blij wij zijn met jullie als onze bruidsfotografen! Het was een heerlijke dag, die wij door alle prachtige en liefdevolle foto’s steeds kunnen herbeleven. Jullie hebben oog voor de perfecte plaatjes: het eindresultaat is boven onze verwachting uit gestegen! Bedankt en lieve groet ❤️

Abel & Femke

"Emoties zijn weer opnieuw te voelen"

Gerben & Anneke is een stel met ontzettend veel passie en kunde in hun vak. Op onze bruiloft tijdens de shoot was het ontzettend gezellig en merkte je niet dat er zoveel foto’s werden gemaakt. Tussen het kletsen en lachen door werden er aanwijzingen gegeven en zijn er prachtige plaatjes geschoten! De foto’s maken met de gezinnen en vrienden ging als een trein, er werden duidelijke aanwijzingen gegeven en we waren zo door de fotovolgorde heen. Wij hebben een enorm groot gezin, maar met de groepsfoto is elk gezicht te zien, echt super knap! Na de bruiloft ontvingen we al snel de preview en al snel kregen we ook alle foto’s binnen… Prachtige beelden die precies vertellen wat er op dat moment zich afspeelde. Emoties zijn gewoon weer opnieuw te voelen doordat de foto’s op het juiste moment zijn gemaakt. Kortom: jullie zijn een geweldig stel en een goede aanvulling voor een geslaagde bruiloft!

Jaco & Rianne

Jullie zijn...

...

...

...

verliefd op warme beelden. Jullie vinden foto's van onschatbare waarde en willen jullie fijne memories voor altijd vastgelegd hebben.

dankbaar voor de kleine dingen in het leven. Het hoeft niet altijd groots. Jullie genieten van samenzijn. van de natuur. Van een koffietje in de ochtendzon.

dol op jullie familie en vrienden en willen niets liever dan jullie bijzondere dag met hen vieren.

THIS SOUNDS LIKE US

Zo gaan wij te werk

02

01

de grote dag

Kennismaking

Whoeee, het gaat gebeuren! Jullie allermooiste dag is aangebroken. Gerben start bij de bruidegom, Anneke bij de bruid. Ongeacht de reisafstand. Net voor de first look checkt Gerben bij de dames of zij klaar zijn. Vanaf dat moment zijn we weer samen en leggen we jullie hele dag vast vanuit twee posities. Dit zorgt voor unieke beelden, want twee zien meer dan één! Als Gerben bijvoorbeeld focust op het bruidspaar tijdens het geven van het jawoord, ziet Anneke dat jullie lieve moeder een traan wegpinkt. Zo zorgen we ervoor dat jullie dag zo compleet mogelijk wordt vastgelegd. We gaan voor het héle verhaal.

Let's get some coffee! Of een bakkie thee natuurlijk. We leren elkaar kennen bij ons op kantoor of combineren de kennismaking met een loveshoot. We kletsen over jullie grote dag, jullie plannen en ideeën en wij laten met trots onze demoalbums en verdere producten zien. Na de kennismaking ontvangen jullie een bevestiging op maat. We kijken samen met jullie uit naar de BIG day! Ondertussen zijn we natuurlijk altijd bereikbaar voor vragen. 1,5 maand voor de bruiloft ontvangen jullie een vragenlijst voor alle laatste details.

Binnen 2 werkdagen ontvangen jullie een preview van 50 foto's in jullie persoonlijke online gallery.

03

04

Delivery day

Luxe trouwalbum

Yes, na de preview gaan wij met jullie beelden aan de slag! Maximaal 6 weekjes na de bruiloft ontvangen jullie de gallery met alle foto's. Het nagenieten kan nu echt gaan beginnen! Plof lekker op de bank, zoek het grootste beeldscherm op, en GENIET!

Deze parel is het eindproduct! Nadat jullie de gallery hebben ontvangen met alle foto's, kiezen jullie hieruit jullie favoriete beelden. Het wordt JULLIE album. Voordat het album naar de drukker gaat, ontvangen jullie een digitale proef en er is één correctieronde. Na goedkeuring is de levertijd van het album 4/5 weekjes. Jullie kunnen het album 3 maanden na trouwdatum in huis hebben!

THE RESULTS

2

140+

3

beelden wonnen een award BFA + Masters of Wedding Photography

foto's zijn genomineerd voor de bruidsfoto

award 2023

Fantastische bruidsparen blij gemaakt met beelden van hun allermooiste dag

Investering

Onderstaande pakketten zijn een indicatie. Tijdens het kennismakingsgesprek horen we graag meer over jullie prachtige dag en maken we een pakket op maat.

10 uur fotografie

12 uur fotografie

8 uur fotografie

2 fotografen

10 uur fotografie

350+ digitale foto's

Reiskosten binnen NL

Preview van 50 foto's binnen 2 werkdagen

Luxe trouwalbum met bewaarbox
(40 x 30 cm, 54 pagina's, t.w.v. € 550)

Drone-fotografie
(als weer en locatie het toelaten)

2 fotografen

12 uur fotografie

400+ digitale foto's

Reiskosten binnen NL

Preview van 50 foto's binnen 2 werkdagen

Luxe trouwalbum met bewaarbox
(40 x 30 cm, 58 pagina's, t.w.v. € 600)

Drone-fotografie
(als weer en locatie het toelaten)

2 fotografen

8 uur fotografie

300+ digitale foto's

Reiskosten binnen NL

Preview van 50 foto's binnen 2 werkdagen

Luxe trouwalbum inclusief bewaarbox
(40 x 30 cm, 50 pagina's, t.w.v. € 500)

Drone-fotografie
(als weer en locatie het toelaten)

Levering foto's binnen 6 weken

Levering foto's binnen 6 weken

Levering foto's binnen 6 weken

3.850 euro

3.650 euro

4.250 euro

We kunnen meer voor jullie betekenen! Denk bijvoorbeeld aan een pre-weddingshoot, extra uren fotografie, bedankfoto's (levering op de bruiloft), harmonicaboekjes (levering op de bruiloft) en ouderalbums 20 x 20 cm (levering tegelijk met trouwalbum)

Veelgestelde

vragen

"Elke foto vertelt een verhaal"

"Wat een fantastische fotografen! Het contact is heel fijn en gezellig, op de dag zelf zijn ze ongemerkt aanwezig, maar ze zien alles en weten op precies de juiste momenten foto's te maken. Toen we de foto's kregen waren we helemáál blij dat we voor Gerben en Anneke hebben gekozen, de foto's hebben onze verwachtingen ver overtroffen!! Elke foto vertelt een verhaal en we beleefden heel de dag opnieuw. We zijn de tel al kwijt hoe vaak we alle foto's bekeken hebben, ze blijven echt geweldig! Een prachtige herinnering!"

Harm Jan & Sanne

Combineer de kennismaking met een loveshoot!

Laat de liefde tussen jullie vastleggen tijdens een pre-weddingshoot en wen alvast aan ons en onze camera's :) We gaan samen op zoek naar een leuk stadje of een mooi natuurgebied en maken daar ongeveer 45 minuten foto's. De foto's worden geleverd in een mooie online gallery. Jullie kunnen de beelden levensgroot aan de muur hangen of gebruiken voor de trouwkaart!

€ 295

ca. 40 foto's

In combinatie met bruidsfotografie

EXCLUSIEF REISKOSTEN

(€ 0,42 PER KM VANAF 5317 NH)

PLAN JULLIE KENNISMAKING

MET LOVESHOOT