Hi, dit zijn wij!

Gerben en Anneke Vat

Christelijke fotografen

Heel erg leuk dat jullie hier terecht zijn gekomen en onze beelden bekijken! We geven jullie graag een inkijkje in ons leven!

Anneke begon met het fotograferen van vriendinnen, pony’s en bloemetjes. Heel veel bloemetjes 😊 Toen we elkaar leerden kennen in 2012, pakte Gerben steeds vaker de camera en wilden we meer. In oktober 2016 zijn we getrouwd en vrij snel na ons trouwen kregen we het verlangen samen een onderneming te starten. Dit verlangen zetten we om in concrete ideeën, we combineerden het met onze hobby en drie jaar later waren we beiden fulltime fotograaf. Naast de 30-35 bruiloften die we per jaar doen, richt Gerben zich ook gedeeltelijk op bedrijfsfotografie.

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.

Ons werk voelt niet als werk. Elke dag is het genieten en het voelt als een enorm voorrecht om bruiloften te fotograferen. We staan letterlijk en figuurlijk dichtbij de mensen. Altijd op zoek naar die ene blik, dat grappige kindje of de ontroerde oma. Soms moeten we elkaar even knijpen. Het is zo fantastisch om samen de business te runnen en bruiloften vast te leggen. We doen dit echt met passie tot in onze tenen. Elke bruiloft weer.

9 9

Gerben (29)

Gezellige praatjesmaker

Koffieverslaafd hazelnoot schuimgebak maakt het feest compleet

Motorrijder I don't know where I'm going, but I'm going

Ondernemer vanaf mijn 11e gehandeld in fruit, fietsen, quads, brommers, kantoorkasten, gereedschap. Fotografie houd ik tot nu toe het langst vol :)

Spelletjesfanaat van een potje squash tot bordspel, I’m in!

Anneke (28)

Introvert en ja, daar ben ik trots op :)

Ermeloër geboren en getogen op de allermooiste Veluwe

Avonturier met een camper naar de bergen of een 4x4 met daktent in de bossen? Let’s go!

‘Trouwfotoverslaafd’ al vanaf 2014 zwijmel ik weg bij de gallery’s van De Masters

Grote liefde voor de zon en voor de lange zomeravonden, met vrienden, kampvuur en marshmallows uiteraard :)

We zijn dankbaar voor de grote en kleine dingen in ons leven!
Oom en tante zijn - weekendjes weg met vrienden - zonsopkomst - twee hechte families - warme chocolademelk met slagroom - verse bos bloemen - goed boek - geschoffelde tuin - nieuwe notitieboekjes - en natuurlijk onze fantastische job :)

We zijn benieuwd naar jullie verhaal!

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek en vertel ons onder het genot van een heerlijk koffietje alles over jullie liefdesverhaal en jullie bruiloft!

Let's meet!