Over ons2019-09-26T07:54:28+01:00

Leer ons kennen!

Aangenaam, wij zijn Gerben en Anneke Vat, twee christelijke fotografen uit Nederhemert (Gelderland). In oktober 2016 zijn wij getrouwd en sindsdien dromen we ervan om samen een eigen bedrijf te hebben. Toen we op een bruiloft van vrienden als hobby aan het fotograferen waren, werd het idee geboren om ons op bruidsfotografie te richten en daar zijn we gelijk mee aan de slag gegaan!

We genieten samen van de kleine en grote dingen in het leven en zijn in onze vrije tijd veel met familie en vrienden te vinden. In de zomer van 2019 is Bo bij ons komen wonen, het is een heerlijk beestje! Verder kun je ons wakker maken voor een patatje oorlog en we zijn dol op spelletjes!

Op 1 januari 2018 hebben we ons ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Anneke heeft in 2018-2019 een jaaropleiding gevolgd bij Fotoschool Keistad en Gerben heeft verschillende workshops gevolgd. Zo proberen we ons steeds verder te ontwikkelen.

Tijdens alle fotoshoots zorgen we ervoor dat alles ontspannen verloopt. Als de mensen vóór de camera genieten, genieten wij ook! Omdat we altijd samen fotograferen, kunnen we jullie vanaf verschillende posities vastleggen. Dit is vooral tijdens een bruiloft ideaal en ook nog eens extra gezellig!

We zijn benieuwd naar jullie!
Zien we elkaar binnenkort?

Jazeker!

We zijn benieuwd naar jullie!
Zien we elkaar binnenkort?

Jazeker!